Trh práce a stratégia odmeňovania - Matulčíková, Marta, 1964-
Trh práce ako súčasť trhového hospodárstva. Trh práce a stratégia odmeňovania v zamestnávateľskom subjekte. Ekonomické funkcie mzdy. Mechanizmus tvorby miezd.