Návrhu na boj proti péenkám asociácia zamestnávateľov neverí - Jankovič, Martin
Reforma nemocenského poistenia by mala preniesť platenie dávok pri práceneschopnosti (PN) v prvých desiatich dňoch na zamestnávateľa. Kompenzáciou by malo byť zníženie poistných odvodov do Sociálnej poisťovne. Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR sa postavila proti zavedeniu nového systému. Porovnanie so zahraničím. Skúsenosti podnikov.