Proces formování fungující tržní ekonomiky v kandidátských zemích střední a východní Evropy v 90. letech - Kalínská, Emílie
Pohľad na proces plnenia kodaňských kritérií v ekonomickej oblasti desiatimi pridruženými krajinami strednej a východnej Európy. Dosiahnuté výsledky kandidátskych krajín v procese vytvárania fungujúcej trhovej ekonomiky. Porovnanie kumulovaných výsledkov ČR a SR v rokoch 1999-2001. Makroekonomický vývoj vybraných kandidátskych krajín.