Benchmarking - metóda rastu konkurencieschopnosti - Laššová, Katarína
Benchmarking ako nástroj manažmentu. Metóda benchmarkingu. Podnikový benchmarking. Odvetvový benchmarking. Strategický benchmarking. Slovenská republika a benchmarking. Zriadenie Slovenského benchmarkingového informačného centra (SBIC). SBIC a medzinárodná spolupráca.