5 S úrovní excelentnosti - Fekete, Milan
Päť S je 5 japonských názvov, ktoré znamenajú systém aktivít používaných na vytvorenie pracovného prostredia vhodného pre vizuálny manažment a údržbu: 1. Seiri (Sort alebo Organization). 2. Seiton (Set in Order alebo Orderliness). 3. Seiso Shine alebo Cleaning). 4. Seiketsu (standardize alebo Cleanliness). 5. Shitsuke (Sustain alebo Discipline). Graf úrovní excelentnosti. Hodnotenie 5S aktivít vo výrobných pracoviskách. Hodnotenie 5S aktivít v administratíve.