Dnešný pohľad na zajtrajšiu budúcnosť - realizácia a vyhodnotenie podnikového vzdelávania - Kucharčíková, Alžbeta
Realizácia podnikového vzdelávania. Metódy vzdelávania. Vyhodnocovanie podnikového vzdelávania. Faktory ovplyvňujúce voľbu vzdelávacích metód.