Grossová, M.: Exekuce na peněžité plnění v současné právní praxi. Praha: Linde Praha, a.s., 2002, 703 s. - Pauličková, Alena
Recenzia na publikáciu Exekuce na peněžité plnění v současné právní praxi. Publikácia je rozdelená do desiatich kapitol. V prvých kapitolách sa autorka venuje zásadam výkonu exekúcií a úprave všeobecných pravidiel a výkonu rozhodnutia. V ďalších kapitolách podrobne popisuje predpoklady na výkon rozhodnutia podľa jednotlivých druhov konania, a to samostatne v správnom konaní, v daňovom konaní a v občianskosprávnom konaní. Účelom publikácie je oboznámiť sa s problematikou výkonu rozhodnutia - exekúciou na peňažné plnenia.