Integrácia Slovenskej republiky do Európskeho výskumného priestoru - Štefíková, Monika
V dňoch 15.-16. decembra 2002 sa uskutočnila otváracia konferencia 6. rámcového programu pod názvom Integrácia SR do Európskeho výskumného priestoru, čím sa zdôraznila základná filozofia 6. rámcového programu. Bližšie informácie sa nachádzajú na webovej stránke oddelenia pre vedu a doktorandské štúdium EU - www.euba.sk pod heslom vedeckovýskumná činnosť - kliknutím na tlačidlo 6.RP.