Rychlé utahování důchodové smyčky - Rysková, Světlana
Nevyhnutnosť dokončenia dôchodkovej reformy v Čechách. Súčasný priebežný a dávkovo definovaný systém štátnych dôchodkov /DB/ sa má zmeniť na príspevkovo definovaný /NDC/. Zabudovanie do systému garancie minimálneho dôchodku na ochranu nízkopríjmovej skupiny. Systém NDC musí vyriešiť valorizáciu. Inšpirácia pri spracovaní návrhu dôchodkovej reformy vo Švédsku.