Archivovanie a správa registratúry po novom - Tvrdá, Janka
Informácia o uchovávaní dokumentárnych, písomných, obrázkových, zvukových a iných materiálov tak, ako to ustanovujú nové právne predpisy. Základné obsahové vymedzenie pojmov archív, archívne dokumenty, archívny fond a archívna zbierka. Bádateľský poriadok a pravidlá vstupu do bádateľne. Registratúrny poriadok a správa registratúry. Registratúrny plán. Praktické príklady.