Vymeriavací základ SZČO od 1. júla 2003 a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Stanovenie nových podmienok platenia poistného SZČO na zdravotné poistenie, nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie a poistenie v nezamestnanosti.