Small and Medium Enterprises and Their Role in Regional Development (Case Bratislava) - Gašparíková, Jana
Postavenie malých a stredných podnikov (MSP) v regióne Bratislava a ich spolupráca s výskumnými ústavmi a vysokými školami (prípadová štúdia). Výskum kooperácie medzi zodpovednými výskumnými ústavmi, katedrami vysokých škôl a MSP. Odporúčania pre regionálnu politiku, vytvorenie legislatívy umožňujúcej formovať malé odštepné organizácie, tzv. spin-off výskumné organizácie. Vplyv inovačnej politiky na postavenie univerzít, výskumných ústavov a MSP.