Konkurzy - Hrúz, Juraj
Z obsahu: Kľúč ku konkurzu majú v rukách veritelia. Na včasné odhaľovanie ekonomickej kriminality chýba zázemie. A. Mojš: Kupčeniu so spravodlivosťou môže zabrániť aj verejnosť. Speňažovanie majetku si musia ustriehnuť veritelia. Bremeno konkurzu ponesú veritelia a správca.