Rastie spotreba nesýtených minerálok - Košťál, Daniel
Prieskum predaja minerálnych a stolových vôd na Slovensku. Čo preferuje spotrebiteľ. Obaly a spôsob predaja minerálnych a stolových vôd. Konkurencia po vstupe do EÚ.