Hlavné inštitúcie Európskej únie - Colotka, Peter
Pohľad na sieť hlavných inštitucionálnych aktérov európskej integrácie. Stručná charakteristika hlavných inštitúcií - Európskej rady, Rady EÚ, Európskej komisie, Európskeho parlamentu a Súdneho dvoru ES. Špecifiká a vzájomné väzby medzi uvedenými inštitúciami.