Zvyšuje sa dôraz na pokožku - Košťál, Daniel
Prieskum trhu s opaľovacou kozmetikou. Pravidlá bezpečného opaľovania. Spôsob a podmienky predaja opaľovacej kozmetiky. Faktory ovplyvňujúce spotrebiteľa pri kúpe opaľovacej kozmetiky.