Počúvajte svoju pleť - Košťál, Daniel
Dynamický vývoj a súčasné trendy pleťovej kozmetiky. Najobľúbenejšie značky prípravkov starostlivosti o pleť. Sezónnosť a marketingová podpora. Ako spotrebiteľ nakupuje pleťovú kozmetiku. Odborná pripravenosť personálu pri predaji pleťovej kozmetiky. Nedostatky pri merchandisingu.