Technology Foresight - nová generácia prognostických prác - Šarmír, Eduard
Základné charakteristiky Technology Foresight (TF, technologické predvídanie) - nového produktu prognostickej metodológie. Priebeh zavedenia a používania TF v medzinárodnom meradle. Súčasný stav používania TF v Európskej únii. Skúsenosti z doterajších prognostických prác v oblasti výskumu a vývoja na Slovensku. Význam a potreba zavedenia TF v SR.