Proces ustanovovania slovenského právneho poriadku v rokoch 1944 až 1946 - Beňa, Jozef
Vymedzenie pojmu právny poriadok. Základná norma slovenského právneho poriadku. Protiklady v ustanovení slovenského právneho poriadku. Sporné a polemické otázky. Slovenský a československý právny poriadok.