Podnikateľské prostredie - problém stavu ekonomiky či inštitucionálneho systému? - Němec, Jaroslav
Problémy podnikateľského prostredia v SR. Zmeny v roku 1991 a ich dôsledky na ekonomiku ČSFR. Strata trhov a jej vplyv na ekonomiku podnikov. Stav nerovnováhy a problém deficitných cien. Podnikové prostredie a privatizácia.