Príjmy oslobodené od dane z príjmov fyzických osôb
Príjmy oslobodené od dane z príjmov fyzických osôb : príjmy sociálneho charakteru a ostatné príjmy, v súlade s ustanoveniami par. 4, par. 6 ods. 8 a par. 10 ods. 2 zákona č. 366/1999 Z.z. Riešenie príkladov z praxe.