Oslobodenie príjmov právnických osôb - Michalíková, Eva
Oslobodenie od dane z príjmov príjmov právnických osôb - v súlade so zákonom č. 366/1999 Z.z. v znení neskorších predpisov. Ktorých právnických osôb sa oslobodenie týka, aký príjem je od dane oslobodený. Vyriešené príklady z praxe.