Oslobodenia - cestná daň, daň z nehnuteľností, majetkové dane - Bystričanová, Zuzana
Oslobodenia, zvýhodnenia a výnimky, ktoré si môžu daňovníci uplatniť z pohľadu cestnej dane, majetkových daní a dane z nehnuteľností. Vyriešené príklady z praxe.