Úplné znenie zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v otázkach a príkladoch
Zákon č. 318/1992 Zb. v znení zákona NR SR č. 87/1993 Z.z.,zákona 133/1998 Z.z.,zákona č. 256/2000 Z.z., zákona č. 151/2001 Z.z., zákona č. 107/2002 Z.z. a zákona č. 516/2002 Z.z. (úplné znenie vyhlásené zákonom č. 15/2003 Z.z.)