Aktuálny stav ekonomík východnej Ázie 5 rokov po kríze - Líner, Martin
Zhrnutie aktuálneho hospodárskeho vývoja v krajinách juhovýchodnej Ázie, ktoré boli v najväčšej miere postihnuté krízou v rokoch 1997-1998. Sumarizácia uskutočneného progresu v určitých oblastiach ekonomiky v jednotlivých krajinách. Reštrukturalizácia finančného a podnikového sektora. Spravovanie majetku Centralizovanými spoločnosťami na riadenie aktív. Výkony podnikovej sféry. Reformy vo finančnom dohľade a regulácii a v riadení podnikovej sféry.