Brazília - osobnosti ekonomického vývoja - Lipková, Ľudmila
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Brazílie. Etapy hospodárskeho rozvoja Brazílie v 20. storočí. Nerovnomerný vývoj brazílskej ekonomiky koncom 20. storočia. Kríza roku 1999. Zahranično-ekonomické vzťahy Brazílie. Prognózy vývoja ekonomiky Brazílie.