Súčasná doktrína anti-liberalizmu - Schönwiesner, Roman
Prehľad súčasných základných argumentov súvisiacich s tendenciou ekonomického liberalizmu. Anti-liberálne myšlienky. Liberalizácia v krajinách OECD a pokles ekonomickej výkonnosti. Trh práce a zmluvná sloboda. Podnikateľský sektor a riadenie sveta.