Nealko nápoje - krok k európskej kvalite - Vojtková, Viera
Porovnanie spotreby nealkoholických nápojov na Slovensku a v iných európskych krajinách. Hlavné trendy, ktoré dnes hýbu nápojovým priemyslom. Harmonizovanie našej legislatívy s európskou v oblasti nápojov. Vývoj spotreby nealkoholických nápojov v SR na 1 obyvateľa v rokoch 1998-2001.