Trh s ovocím 2002 - Konečná, Viera
Pohľad na produkciu ovocia v roku 2002 na Slovensku. Vývoj cien jabĺk. Vývoj nákupných cien broskýň. Odbytové ceny ovocia vypestovaného na Slovensku a z dovozu. Záporná bilancia zahraničného obchodu s ovocím. Očakávaný vývoj produkcie ovocia v roku 2003.