Chladenie a mrazenie potravín užitočné informácie o ekologickej, energetickej a ekonomickej efektívnosti chladiaceho nábytku - Tomlein, Peter
Zmeny vykonané v chladiacom reťazci potravín, ktoré prispeli k jeho lepšeniemu fungovaniu. Trendy v chladení potravín v predajniach. Tri veľké skupiny chladiaceho nábytku. Energetická spotreba a efektívnosť priamych a nepriamych chladiacich systémov. Kategorizácia vitrín. Hlavné predpoklady úspešného predaja chladených výrobkov.