Analýza aktívnej politiky trhu práce za rok 2002 - Buchta, Stanislav
Reálne čerpanie výdavkov na aktívnu politiku trhu práce (APTP) roku 2002. Splnenie základných cieľov stanovených v Zásadách použitia finančných prostriedkov na APTP na rok 2002. Porovnanie efektívnosti nástrojov APTP. Finančný podiel vybraných nástrojov APTP. Štatistické údaje.