Okamžité skončenie pracovného pomeru a jeho hmotnoprávne podmienky - Rybárová, Mária
Charakteristika okamžitého skončenia pracovného pomeru. Dôvody na okamžité skončenie pracovného pomeru. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnanca.