Zážitok ako súčasť stratégie - Horská, Elena
Nový prístup marketingového riadenia - marketing zážitku. Zážitok ako dodatočná hodnota produktu. Fungovanie zážitku ako pridanej hodnoty, ktorý je súčasťou služby, predajného miesta a produktu. Pokračovanie v ďalšom čísle.