Personalizácia pracovného procesu - koučink - Kozoň, Antonín
Koučovanie s cieľom zvyšovania motivácie zamestnancov k vyššej produktivite a dosahovaniu vyšších ziskov firiem. Permanentná pracovná adaptácia. Profesná schopnosť a spôsobilosť. Tvorba identity zamestnanca. Psychodiagnostika latentných dispozícií a koučink. Personálne modelovanie v stratégii koučovania. Proces hlbinnopsychologického koučovania. Koučink manažéra. Manažér ako kouč.