Slovenia: What people know about economy - Florjančič, Jože
Empirické prieskumy týkajúce sa záujmu slovinskej populácie o otázky trhovej ekonomiky a oblasť cenných papierov. Získavanie informácií o činnosti podnikov obyvateľstvom. Informácie o výkonnosti podnikov prostredníctvom médií. Komunikácia slovinských firiem s verejnosťou.