Konvergence inflací zemí CEFTA a Evropské unie (odhad panelovou metodou) - Dvorný, Zdeněk
Koncept konvergencie inflácie. Základné štatistiky inflácie pre krajiny CEFTA a EÚ. Empirické vyhodnotenie konvergencie inflácie krajín stredoeurópskeho regiónu združených v CEFTA.