[Personálny manažment pre prax] - Korauš, Antonín
Recenzia publikácie Szarková, M.: Personálny manažment pre prax. Bratislava: Kartprint 2002. 96 s. Publikácia je rozdelená do piatich kapitol a odkrýva niektoré postupy, metódy a techniky z oblasti personálneho manažmentu.