Na cestu k základným informáciám o EÚ treba najmä internet a trpezlivosť - Fričová, Zuzana
Pripravenosť slovenských podnikateľov na európsku konkurenciu je priamoúmerná dostupnosti informácií o nej. Možnosti získavania takýchto informácií. Informácie získané najmä cez internet. Verejných informácií o podnikaní v EÚ je dosť, chýba im však prehľadnosť.