Pobídky sice nerozhodují, ale ... - Bautzová, Libuše
Investori roku 2002 v Čechách. Spoločensky najprínosnejšie investície. Najvýznamnejšie nové investície. Najvýznamnejšie reinvestície. Investície najviac zhodnocujúce kvalifikovanú pracovnú silu.