Restrukturalizace je nástrojem oživení ekonomiky - Nevole, Luboš
Pojem reštrukturalizácia v ekonomickej teórii. Strategická a obranná reštrukturalizácia. Vonkajšie a vnútorné predpoklady reštrukturalizácie a revitalizácie. Možnosti reštrukturalizácie.