Institucionální změna a výkonnost tranzitivních ekonomik - Hare, Paul
Inštitucionálne zmeny a ich súvislosti s výkonnosťou tranzitívnych ekonomík. Prehľad makroekonomických štúdií a štúdií na úrovni podniku. Implikácia pre hospodársku politiku. Priemyselná, obchodná a konkurenčná politika. Inštitucionálny model EÚ.