Stavebné sporiteľne získali polročný náskok - Sedlák, Miro
Od júla 2003 začne platiť novela zákona o bankách, ktorá ukončí fixáciu podpory hypoúverov zo strany štátu. Zmeny, ktoré daná situácia prinesie. Výpočet prémie. Zmena v systéme bonifikácie vzbudila medzi klientmi obavy z jej okamžitého zníženia. Tá sa v tomto roku (2003) pravdepodobne nezmení.