Ekonomie a etika - Ježek, Tomáš
Stručný prehľad "klasických" definícií ekonómie. Spolupráca práva, etiky a ekonómie pri transformácii. Pravidlá práva a etiky. Vonkajšie a vnútorné donucovanie. Etika ako fakt a potom ako veda. Vyučovanie a diskriminácia.