Trvale udržitelný rozvoj Etický princip budoucnosti - Jeníček, Vladimír
Definícia a význam pojmu trvalo udržateľný rozvoj. Vývoj ochrany prírody vo vzťahu trvalo udržateľnému rozvoju. Moderná koncepcia trvalo udržateľného rozvoja. Koncepcia trvalo udržateľného rozvoja v správe "naša spoločná budúcnosť". Dimenzia trvalo udržateľného rozvoja. Agenda pre 21. storočie.