Některé přestupky proti podnikatelské etice - Hejda, Jan
Problematika etiky v podnikaní v prostredí Českej republiky. Úroveň etiky. Nekalá súťaž. Podvody. Zneužívanie ochranných známok a priemyselných vzorov. Porušenie autorských práv. Tunelovanie. Porušenie zákona o ochrane spotrebiteľa.