Novela zákona o dani z pridanej hodnoty účinná od 1. júna 2003 a 1. júla 2003 - Jablonková, Zdenka
Dňa 9. apríla 2003 schválila NR SR ďalšiu v poradí už dvanástu novelu zákona o DPH. Jej zámerom je okrem iného skrátenie obdobia na odpočítanie nadmerného odpočtu od vlastnej daňovej povinnosti, vrátane nadmerného odpočtu daňovým úradom platiteľovi dane pri splnení zákonných podmienok a prináša tiež zmeny pri nadmernom odpočte z titulu odpočítania dane pri investičnom majetku.