Bankové úvery pre podnikateľov - Záthurecký, Slavomír
Návod ako získať bankový úver. Náležitosti, ktoré potrebujeme k žiadosti o poskytnutie úveru. Informácia o výške úveru, ktorú môže banka poskytnúť.