Zdaňovanie príjmov z prenájmu nehnuteľného majetku
O zdaňovaní príjmov, ktoré daňovník dosiahne prenájmom hnuteľného majetku, nehnuteľností, pozemkov, nebytových priestorov, bytov a pod. Právne úpravy tohto zdaňovania.