Strategickým cieľom je trvalý a udržateľný ekonomický rast - Podstupka, Ivan
Z vystúpenia podpredsedu vlády a ministra financií Ivana Mikloša na tému: " Východiská štátneho rozpočtu na rok 2004 a daňová reforma". Znižovanie deficitu verejných financií, náklady a výnosy integrácie Slovenska do EÚ, daňová reforma, znižovanie odvodov.