Smlouva o přistoupení k Evropské unii - Čížek, Josef
Zmluva o pristúpení k Európskej únii podpísaná kandidátskymi krajinami podpísaná 16. apríla 2003 - časť Volný pohyb služieb. Zoznam právnych noriem EU vzťahujúcich sa k poisťovníctvu.